importantwife.blogg.se

En blogg om en x-expatwife som efter 7 år I Frankrike,Tyskland och Schweiz kommit tillbaka till Sverige och bloggar om omställningen att plötsligt vara hemma igen, börja jobba , känna sig hemma men ändå inte. En ärlig blogg om vardagslivets upp och nergångar I en vanlig fast ovanlig familj kryddat med en gnutta ironi. Blogg t om 2015: www.expatwifeinparis.blogspot.com

Yoga släng dig i väggen

Publicerad 2015-11-04 23:23:04 i Jag och mitt,

Nej nej inte JODA! Jag menar verkligen yoga. Ja, det jag skrev att det är det bästa, mindfulness, inner peace bla bla bla ...screw inner peace and mindfulness !!! Nä det är GRIT som gäller nu . Här har jag jobbat med mig själv för att få ner mig i varv och kämpat mig genom svettiga och vääääldigt långsamma yogapass där folk huffar och puffar och vrider sig i onaturliga vinklar . Jag vill inte försöka mer nu - jag KAN inte andas så som de riktiga yogisarna . Jag är på ett Yoga-break .
Otroligt tillfredsställd , svettig , och i tränings-chock lämnade jag SATS för två veckor sedan efter mitt första GRITpass med ett stort leende på mina läppar . Yes- HÄR hör jag hemma. Det är exakt mitt tempo. Snabbt, äckligt tungt , mycket styrka , hög inisitet och mycket kondition ! Över på 30 minuter och man badar i svett och vill spy efter 10 minuter. 
Sådärja... Så mycket var yogan värt för mig .,,,


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela